fbpx
FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Waterstraat 11, 4033EC Lienden
0344 234 000en
nl

Skip to Content

SCROLL DOWN

EVERYTHING YOU NEED FOR YOUR ADVENTURE

Bruiloft & Verloving

→    Zaalverhuur voor uw bruiloft
→    Zaalverhuur voor uw verlovingsfeest
→    Zaalverhuur voor uw hennafeest

Jubileum

→  Zaalverhuur voor uw huwelijk jubileum
→    Zaalverhuur voor uw verloving jubileum
→    Zaalverhuur voor uw valentijn jubileum

Decoratie

→    Verhuur van podium decoratie
→    Verhuur van zaal decoratie
→    Verhuur van andere decoraties

Leveranciers

→    Catering (afghaans, iraans, marokaans, turks)
→    Muziek (live muziek en dj’s)
→  Foto- en videograaf

Bruiloft

Bruiloft

De perfecte bruiloft

Op zoek naar de perfecte locatie om jullie speciale dag te vieren? Zoek niet verder! Bij ons kunnen jullie de trouwzaal van jullie dromen huren.

Onze prachtige bruiloftzaal biedt de ideale setting voor een onvergetelijk feest. Met zijn elegante inrichting, sfeervolle ambiance en ruime dansvloer is het de perfecte plek om jullie liefde te vieren met vrienden en familie.

Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie of een groots feest, onze zaal kan volledig worden aangepast aan jullie wensen. Met flexibele indelingsopties en een ervaren team om jullie te ondersteunen, staan wij klaar om jullie ideeën werkelijkheid te laten worden.

Bovendien bieden wij een scala aan extra services, zoals catering, decoratie en audiovisuele apparatuur, om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie speciale dag.

Neem vandaag nog contact met ons op om jullie trouwdatum te reserveren en alle details te bespreken. Wij staan klaar om jullie bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Verlovingsfeest

Verlovingsfeest

Intieme feest

Gefeliciteerd met jullie verloving! Willen jullie deze mijlpaal vieren met een spectaculair verlovingsfeest? Zoek niet verder, want bij ons kunnen jullie de perfecte zaal huren om deze bijzondere gelegenheid te vieren!

Onze veelzijdige en sfeervolle feestzaal is de ideale keuze voor jullie verlovingsfeest. Of jullie nu verlangen naar een intiem samenzijn met dierbaren of juist een groots evenement willen organiseren, onze zaal kan aan al jullie wensen voldoen.

Met een stijlvol decor, fantastische lichteffecten en een ruime dansvloer zorgen wij ervoor dat jullie verlovingsfeest een onvergetelijke ervaring wordt voor jullie en jullie gasten.

Ons professionele team staat klaar om jullie te helpen bij het creëren van een sfeer die perfect past bij jullie persoonlijke stijl en visie. We bieden ook extra diensten aan, zoals catering en audiovisuele apparatuur, om ervoor te zorgen dat jullie en jullie gasten volop kunnen genieten van het feest.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jullie gewenste datum te reserveren en alle details te bespreken. Samen maken we van jullie verlovingsfeest een betoverende en feestelijke gebeurtenis!

Henna feest

Henna feest

̶  Mooie henna feest

Ben je klaar om je hennafeest in stijl te vieren? Zoek niet verder, want bij ons kun je de perfecte zaal huren voor een onvergetelijke viering!

Onze betoverende feestzaal is speciaal ontworpen om jouw hennafeest naar een hoger niveau te tillen. Met een levendige en kleurrijke ambiance, een uitnodigende dansvloer en een scala aan faciliteiten, bieden we de ideale setting voor een feest dat je voor altijd zult herinneren.

Of je nu kiest voor een traditioneel hennafeest of een moderne twist wilt geven aan de viering, onze zaal kan volledig worden aangepast aan jouw wensen. Ons getalenteerde team staat klaar om je te helpen bij het creëren van de perfecte sfeer en het regelen van alle details.

We bieden ook speciale arrangementen aan, waaronder thematische decoraties, entertainmentopties en een smakelijke cateringselectie om ervoor te zorgen dat je en je gasten optimaal kunnen genieten van het feest.

Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en de gewenste datum voor je hennafeest te reserveren. Laten we samen een buitengewoon feest creëren dat je vriendinnen nog lang zullen herinneren!

Gescheiden feest

Gescheiden feest

̶  Geniet van je feest in volledige privacy

Op zoek naar de perfecte locatie om jouw feest vieren? Bij ons kun je de ideale zaal huren voor een gescheiden feest!

Onze ruime en gastvrije feestzaal biedt een veilige en inspirerende omgeving om samen met vrienden en familie te vieren. Het is een plek waar je kunt lachen, dansen en jezelf kunt zijn. In onze zaal kunnen mannen en vrouwen gescheiden van elkaar zitten en hebben beide partijen volledige privacy.

Of je nu kiest voor een intiem samenzijn of een grootsere viering, onze zaal kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Ons professionele team staat klaar om je te ondersteunen bij het creëren van een warme en gastvrije sfeer, waarin je je geliefd en gesteund voelt.

Wij begrijpen dat dit een gevoelige en belangrijke fase in je leven is, en we zijn er om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van decoratie en catering tot entertainment, wij zorgen ervoor dat je je kunt concentreren op het vieren van jouw persoonlijke groei en nieuwe begin.

Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en alle details te bespreken voor jouw gescheiden feest. Laten we samen een evenement creëren dat symbool staat voor jouw kracht, hoop en de mooie toekomst die voor je ligt!

Zaalverhuur

Zaalverhuur

̶  Zaalverhuur

Op zoek naar een geschikte zaal voor je bijeenkomst? Bij ons kun je de ideale zaal huren voor een betaalbare prijs!

Onze ruime en gastvrije zaal biedt een veilige en inspirerende omgeving om samen met vrienden en familie bij elkaar te komen

Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en alle details te bespreken.

X
Almas Logo V7 Gold klein

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze diensten

We kunnen van A tot Z voor uw regelen!

Almas Logo V7 Gold klein

Wat onze klanten over ons zeggen

BEKIJK ALLE REVIEWSSCHRIJF EEN REVIEW

Laatste nieuws

NOG MEER NIEUWS?
Back To TopBack To Top
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?